Kristofor houdt van stichtingen. Het liefst stichtingen die een link hebben met natuur. Heb jij een stichting die zich inzet voor het behoud van de paarse pimpelmees of de gehoornde giraf of gewoon voor het roodborstje bij jou om de hoek? En kan jij wel wat hulp gebruiken bij het vernieuwen van je website?

Kristofor geeft één keer per maand een gratis website weg met social media profiel voor een stichting! Kristofor vind het heel leuk om websites te maken voor bedrijven, maar stichtingen hebben het vaak niet heel breed.

Misschien functioneert je website nog prima, het kan soms toch beter zijn om je site weer een frisse look te geven. Dit geeft namelijk aan dat je een actieve stichting bent, die bij de tijd is en er alles aan doet om jouw stichting goed uit de verf te laten komen.

gratis website_luiaardJe website is een visitekaartje voor je stichting. Het gaat hier zeker niet om dat je fancy knopjes kan integreren of leuke bewegende plaatjes krijgt. Het gaat hier om het juist overbrengen van je boodschap. En dat kan alleen als je een website hebt die dit goed ondersteunt.

Zie jij dit wel zitten? Vul dan je profiel in via de knop hieronder en we mailen je zodra we aan het begin van de maand zijn aangekomen. Ook als je alleen vragen hebt of gewoon wat tips wilt, kan dat ook natuurlijk – helemaal voor niks, daar doen we niet zo moeilijk over.

Helaas hebben we niet heel veel tijd, en we kunnen we maar één stichting per maand helpen aan een nieuwe frisse website. Geef dus in je bericht aan waarom jouw stichting wel een nieuwe website kan gebruiken!

FREE e-book