Over Kristalize

carticonSinds ik mijn eigen webshop ben begonnen, maak ik mijn eigen websites. Natuurlijk zag dat er in het begin niet uit (al vond ik toen van wel), ben ik me gaan ontwikkelen, gaan leren over goed ontwerpen, en heb ik niet alleen de shop steeds verder uitgebouwd, ook het webontwerp wil ik altijd vernieuwen.

Steeds meer vrienden en kennissen zagen dat ook, en kwamen naar me toe met de vraag om een website voor ze te maken.

Ik dacht altijd dat dat een soort hobbymatige side track was naar mijn nooit eindigende zoektocht naar mijn perfecte baan. Maar…het maken van websites werd wel erg obsessief. Ik las elk boek dat er over Webdesign, SEO en andere super nerdy items te vinden is (jaja, ik ben dol op boeken), ik lees heel veel blogs, kijk wat er gaande is in de wereld. En nu heb ik zo mijn eigen ideeën ontwikkeld wat ik belangrijk vind in webdesign.

 

Bij Kristofor houden we van simpel design. Jij ook?

 

leap towards entrepreneurship

Over mij – in het kort

Al sinds ik klein was hield ik ervan om naar buiten te gaan en mij te omringen met dieren. Ik was altijd in de weer met honden, paarden en ik had zelf mijn eigen schaap die ik ging uitlaten!

Vanaf dat ik 6 was zei ik dat ik dierenarts word. Alhoewel ik dat nog steeds best een beetje jammer vind dat ik dat niet ben geworden, ben ik wel bioloog geworden (ook heel cool). Nadat ik gewerkt heb bij een bedrijf dat biologische plantenbestrijders maakt, bij het ministerie van Landbouw en nog wat andere, besloot ik voor mijzelf te gaan werken.

Ik had het idee gekregen om een hoge hakken hulpjes shop op te zetten, omdat ik heel vaak mijn eigen hakken naar des schoenmaker bracht. Ik dacht, ik probeer het, en kijk waar het schip strand! Die shop heet Heels’R Us. En juist door Heels’R Us, ben ik heel goed geworden in het ontwikkelen van websites! Uiteraard had ik aan het begin van Heels’R Us geen geld, dus ik besloot om alles in eigen hand te houden, dus veel geprobeerd, met vallen en opstaan, is het uiteindelijk geworden wat het nu is.

 

Kristofor webdesign

Kristofor is opgezet om individuen, kleine bedrijven en startups te helpen om oplossingen aan te brengen voor een makkelijke website, gebaseerd op WordPress. Kristofor helpt je van idee tot aan een volledig werkende website.

Bij Kristofor vinden we dat jouw website de drager is van je boodschap. Daarom vinden we dat webdesign er fris, rustig & minimaal uit moet zien. Dat is wat ik wil bereiken met webdesign. Ik vind dat websites goed ontworpen moeten zijn, logisch ingedeeld met heldere fotografie.

Tegenwoordig zijn de meeste goed ontworpen website hetzelfde in opbouw (menu bovenin – responsief – enz.). Dat is niet verkeerd, maar juist fijn omdat mensen op jouw website terecht komen omdat ze een oplossing zoeken voor een vraag die ze hebben. Juist als mensen dan op jouw site aankomen verwachten ze een bepaalde site. Als jouw website er op het eerste gezicht ingewikkeld uitziet, gaan ze al snel weg, omdat ze dan hun best moeten doen om hun vraag beantwoord te krijgen.

De enige manier om jouw boodschap over te brengen is met webdeisgn dat niet in de weg staat met je boodschap, maar design dat jouw boodschap versterkt.

Nu & Later

Een van mijn wensen is om samen te werken met bedrijven die zich bezighouden met ondernemerschap  en duurzaamheid buiten de westerse wereld. Mij lijkt het fantastisch om mijn expertise in webdesign en ondernemerschap hiervoor in te zetten voor mensen die het nu nog niet lukt om een winstgevend bestaan op te bouwen.

mijn expertise in design & ondernemerschap overbrengen naar mensen in ontwikkelingslanden

Er zijn nog nooit zoveel start-ups geweest. Ondernemerschap is het nieuwe ideaal, and ik denk dat het internet daar een zeer groot aandeel in heft. Ik hoop dat in de tijd, iedereen daar van kan profiteren.

Wil je op 1 A4 zien wat ik heb gedaan, bekijk dan hier mijn CV of bekijk mijn LinkedIN.

Kristalize

Contact me