faq

Lees hieronder de vragen die ik tot nu toe veel binnen heb gekregen. Heb je een andere vraag? Mail dan op post@kristofor.nl! Snelle oplevering? App op +31 6 27 16 38 33

Veel gestelde vragen

Voor €300 zet ik voor jou een complete website klaar, met een licentie voor het gebruikte template. Dus met een aantal pagina’s, een blog, social media knoppen, dat soort dingen. Net zoals je ziet op deze site.

Hier komt nog de domeinkosten + hosting bij. Dit laat ik bij SiteGround doen. Dit kost je ongeveer €50-€100 per jaar. Meestal hebben mensen hun domein al, ik kan je helpen met het juiste pakket voor wordpress. Bijna elke aanbieder biedt dit aan tegenwoordig.

Tja, wat jij wilt. Je gaat zelf je website vullen. Natuurlijk met hulp van Kristofor om je op weg te helpen, maar een restrictie op pagina’s, blogpost, of wat er verzonnen wordt. Daar doet Kristofor niet aan. Jij bent de eigenaar van je eigen website!

Natuurlijk wel. Ik maak een opzet voor je, en leer je hoe je het zelf kan doen! Ik ga ervanuit dat het bouwen van de website een paar uur kost, en natuurlijk nog daarna vragen krijg. Ik kan niet een enorme website vooor €234 euro bouwen, dat kost helaas iets te veel tijd. En een website is natuurlijk een levend iets, dat elke keer veranderd.

Dus, ik ga je helpen zodat je het zelf kan doen. Veel leuker toch?

Het liefst ga ik direct met je site aan de slag! Dus, als ik geen andere opdrachten heb die snel af moeten, dan kan je site al binnen een paar uur overeind staan! Bij een eventuele bestelling, kan je me meteen mailen wat voor pagina’s je wilt, we hebben contact & dan kan het heel snel gaan.

Dat is het voordeel van een eenmanszaak!

Helaas ben ik geen designer. Dat laat ik liever aan anderen over. Zelf heb ik mijn logo van Heels’R Us door Vrije Stijl laten maken. Een heel fijn bedrijf dat je graag helpt!

Prima! Dan gaan we daar verder mee! Eén voorwaarde is dat WordPress op jouw hostingpakket kan draaien, dit vereist een iets zwaarder pakket dan normaal. Dat moeten we dan even uitzoeken.

Ja hoor, natuurlijk! Jij bent de eigenaar. Als het iets inhoudelijks is, kan je dat zelf doen. Dat heb je dan geleerd tegen die tijd.

Iets aan het thema, zoals een andere kleur, kan je ook zelf veranderen. Wil je iets heel anders? Dan mail of bel je gewoon even.

Stel je vraag